FőoldalKapcsolatOldaltérkép

Részvételi feltételek

 

Részvételi feltételek:

A túrán való részvételhez a bérlőnek személyigazolvány és lakcímkártya megléte szükséges. 
A túrán részvevõknek felelősségi nyilatkozatot kell aláírni, amely kizárja a Segway Kft. felelõsségét a használatból eredő mindennemű károkozásból. (KRESZ, túravezetői utasítások, más személyben vagy vagyontárgyakban keletkezett károk.)

A túravezető utasításainak be nem tartásából a Segway-ben okozott károk megtérítése a bérlőt terheli.

Kérjük az egyeztetett időpont pontos betartását. Az induló csoportok többi tagjára való tekintettel nem áll módunkban 10 percnél hosszabb várakozásra.


A csoport elindulása utáni (10 perc maximum) érkezés után a befizetett jegyár (kupon) nem igényelhető vissza, más időpontra nem váltható át.


A bérlő a segwayt csak a saját felelősségére használhatja! A Segway Kft-t semmilyen felelősség nem terheli a bérlés ideje alatt esetlegesen bekövetkezet károkért, balesetért!


Kizáró okok: 5 év alatti gyerek 
(5 év alatti gyermeket gyerekutánfutóban tudunk vinni), várandós nő, alkoholos befolyásoltság, max 125 kg testsúly, egyéb testi fogyatékosságból eredő mozgáskorlátozottság, nem megfelelő egészségi állapot (pl. egyensúlyzavar, magas - alacsony vérnyomás, látászavar, szédülés, stb.), amely kizárja a Segway irányítását.