FőoldalKapcsolatOldaltérkép

Kedvezményes napi túrák

 

Segway Tours Budapest (magyar lakcímkártyával rendelkezőknek)
Belvárosi túra 2 óra/ tizenkétezer forint/fő 

 

Kedves Segway Túrázók!

CSAK HÉTKÖZNAP 10 órai kezdettel kedvezményes Segway belvárosi túrát inditunk. Ezt a túrát azoknak ajánljuk akinek megfelelő ez az időpont és a nagyobb létszám. A csoport 2-10 fővel indul! A betanitással együtt 2 óra az idő tartam. Javasoljuk, hogy legalább 2 nappal a túra elött foglaljon időpontot. A foglalást előleg fizetésével tudja megerősiteni!

 

Fedezze fel Budapest belvárosának minden jelentős történelmi emlékműveit, és látnivalóit mindössze két óra alatt! A városnézés soha nem volt még olyan egyszerű, fáradtságmentes és élménydús mint egy Segway-jel.


Néhány perc gyakorlást követően a túra megkezdődik, és 2 óra alatt, akár egy egész napra való látnivalót is megtekinthet: a Váci utcát, a Vörösmarty teret, a belváros híres nevezetességeit, az Erzsébet téret, az Andrássy utat, az Operaházat, a látványos Szent István Bazilikát, a Parlamentet, a Budai vár csodálatos látványát a Duna partról, a Lánchidat, a Tudományos Akadémiát, a Duna korzót, mely a Lánchíd és az Erzsébet híd között húzódó egyik legszebb európai folyópart, a Pálos kolostort, amely a legősibb épület Budapestben és a Római birodalom határait védő egykori település romjait.

Fizetési lehetőségek, foglalás

JELENTKEZEM
Irodánkban készpénzzel
és hamarosan: bankkártyával a honlapunkon keresztül is!